Terapiforløb

Hvordan foregår et terapiforløb hos mig?

Mine terapisessioner foregår online over Google Meet, der er krypteret. Måden hvorpå det helt konkret kommer til at foregå på er, at jeg sender en kalenderinvitation eller en mail med et link, som du blot skal trykke på for at deltage i terapisessionen fra en computer. Deltager du fra en smartphone, skal du først hente Google Meet i din appstore eller fra Google Play.

Første gang vi snakker sammen vil være en forsamtale, hvor vi lærer hinanden at kende og sammen laver en behandlingsplan over, hvad du gerne vil arbejde med (dine problematikker) i terapiforløbet. Hver terapisession er ca. 50 minutter. Varigheden af dit forløb afhænger af dine behov, problemtyper samt af omfanget heraf. I starten af forløbet vil der ofte være behov for korte tidsinterval mellem sessionerne fx 1 session hver uge eller hyppigere, mens der senere i forløbet kan gå flere uger eller måske en måned mellem sessionerne, alt efter hvad du har behov for. Jeg er meget fleksibel i forhold til tidspunktet for at have terapisessioner. Tidspunktet afhænger derfor primært af, hvornår det passer ind i dit liv. Du har derfor mulighed for at booke en terapisession både om formiddagen, eftermiddagen eller om aftenen på hverdage samt i weekenden.

Som klient i et terapiforløb hos mig, vil du formentlig opleve mig som en psykolog, der er god til at skabe en tryg terapeutisk relation, som en der har gode kommunikative- og formidlingsevner, samt en der er nysgerrig ift. at forstå og hjælpe dig på bedste vis på en empatisk måde. Jeg motiveres af at kunne se og mærke, at jeg er medvirkende til at skabe en positiv forandring for andre, der hjælper dem med at komme tættere på at leve i overensstemmelse med deres værdier.