Erfaring & kvalifikationer

Jeg hedder Katrine og er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aarhus Universitet. Jeg har siden februar 2021 arbejdet som selvstændig psykolog, hvor jeg stiftede ’Value-Based Living’. Gennem de seneste år som selvstændig psykolog, har jeg fået erfaring med mange forskellige mennesker og problemtyper bl.a.  angst, depression, stress, lavt selvværd, livskriser osv. – både hos unge og voksne. Før jeg startede som selvstændig, har jeg desuden tidligere i min karriere som psykolog fået erfaring indenfor forskellige organisationer og med forskellige målgrupper hos Hjulsøgårdfonden (hvor jeg havde terapi med varetægtsfængslede klienter i to Arresthuse, der kunne omhandle mange forskellige problematikker), hos Angstforeningen (hvor jeg var gruppeleder for en angstgruppe) og i Psykiatrien (Enhed for Selvmordsforebyggelse).

Jeg tilbyder online terapi, og hos mig har du mulighed for at booke en terapisession, når det passer ind i dit liv (hele dagen og aftenen både i hverdage og weekender). Du skal derfor ikke planlægge dit liv efter, hvilke åbningstider en psykologklinik har. Udover denne fleksibilitet er andre fordele ved online terapi blandt andet, at du kan sidde i dit eget hjem i trygge og velkendte omgivelser, hvilket for mange kan gøre det nemmere at åbne op om svære ting. Derudover er online terapi billigere end fysiske samtaler i en psykologklinik, du undgår transporttid, og det er dokumenteret, at online terapi har samme effekt som fysiske psykologsamtaler. Du kan læse mere om min målgruppe her.

I et terapiforløb hos mig, vil du blive mødt på en empatisk, nærværende, nysgerrig og ikke-dømmende måde. Jeg har et stort fokus på at skabe en tryg atmosfære, hvor du føler dig tryg i at udfolde dine problematikker. I terapien vil jeg benytte aspekter fra terapeutiske tilgange som Kognitiv- adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy og Metakognitiv terapi, hvor der blandt andet er fokus på sammenhængen mellem dine tanker, følelser, kropslige fornemmelser og adfærd. Du kan læse mere om min terapeutiske tilgang her.

Udover at jeg tilbyder online terapisessioner, har jeg desuden lavet et online kursus med teknikker til at håndtere ens angst, som kan købes direkte på min hjemmeside, hvorefter du altid har adgang til det og kan lave det i det tempo, som du ønsker. Du kan læse mere om mit kursus samt købe det her.

Jeg er en nysgerrig psykolog, der går meget op i hele tiden at udvikle mig fagligt. Derfor har jeg blandt andet lavet en podcast, der hedder ’Psykologi i hverdagen’, hvor jeg fortæller om psykologiske problematikker, som de fleste af os kan nikke genkendende til at opleve i vores hverdag i større eller mindre grad. Derudover giver jeg dig enkle og anvendelige teknikker til at håndtere disse forskellige psykologiske problematikker. Du kan lytte til min podcast på Spotify, Apple Podcasts, Podimo og Google Podcasts.