Book en gratis forsamtale på: katrine.valuebasedliving@gmail.com

Book en gratis forsamtale på:  katrine.valuebasedliving@gmail.com

Sikker kommunikation


Google Meet og RMail

Mine terapisamtaler foregår online over Google Meet gennem Danastar (anbefalet af Dansk Psykolog Forening), hvor alt data, samtaler mm. er krypteret og følger databehandleraftale med Google.

Jeg bruger en RMail til kontakten med mine klienter (også anbefalet af Dansk Psykolog Forening). RMail sikrer, at min mail kommer krypteret frem, samt at mine klienter kan besvare krypteret (uden at skulle have en konto, downloade ting, eller skulle oprette sig som bruger). Derudover udsteder RMail en kvittering, hver gang jeg sender en RMail, som beviser tid for afsendelse, levering, indhold samt kryptering. Disse kvitteringer er sikre og et håndgribeligt bevis for overholdelse af GDPR. (NB: min RMail er ikke blevet sat op endnu,  hvorfor jeg beder dig henvende dig til mig ved at ringe til mig på + 45 60 54 15 89, hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i en visitationssamtale/et terapiforløb).