Personligt om mig

Mit navn er Katrine, og jeg er en nysgerrig og imødekommende psykolog. Min kæreste Christian og jeg flyttede i februar 2021 væk fra Danmark på ubestemt tid. Vi rejser rundt til forskellige lande, bor i airbnb boliger og lever som digitale nomader. Vi arbejder dermed begge online (jeg som online psykolog med online terapi og Christian som freelance softwareudvikler), hvorfor jeg startede ‘Value-Based Living’. Vi opsagde derfor vores gamle  jobs, som for mit vedkommende var som psykolog hos Hjulsøgårdfonden og opsagde vores dejlige lejlighed i Aarhus. Vi befinder os typisk mindst 3 mdr. i hvert land. Indtil videre har vi boet i Costa Rica, Sri Lanka, Thailand og Indonesien. Vores beslutning føltes lidt skræmmende i starten, men nu kan vi ikke forestille os en bedre måde at leve på ift. vores behov! 

Hvorfor har vi valgt at flytte fra Danmark og leve som digitale nomader?

Årsagen til vores beslutning er, at vi begge to altid har elsket at rejse og har drømt om at skabe en hverdag med mere frihed, autonomi, sol, palmer og masser nye oplevelser. Derudover nyder jeg at have mere tid til noget af det, som giver mig energi i min hverdag, hvilket blandt andet er at løbe i naturen, dyrke yoga, møde nye mennesker/kulturer, udforske forskellige vandreruter samt eksperimentere med nye madopskrifter. 

Man kan altid finde mindst en god undskyldning for ikke at lave en forandring og komme ud af sin comfort zone, men nogle gange er en forandring bare nødvendig for at realisere det liv, som man ønsker at leve. Hvis man lader frygt styre sit liv, ender man måske med at løbe den største risiko ift. at kunne realisere sine drømme! Vi husker derfor os selv på følgende: “The only thing to fear, is to never try at all”.

Min motivation og fokusområder i terapien:

Jeg ønsker at hjælpe andre med at skabe en meningsfuld hverdag, der er i overensstemmelse med deres værdier, hvor bekymringer og grublerier fylder mindre i tankerne. Hvis du i din hverdag har symptomer på angst(lidelser), depression, stress og/eller oplever at have mindsket livskvalitet, en livskrise, tankemylder, føler dig udbrændt, har lavt selvværd eller mangler en meningsfuld livsretning, er det netop dig, som jeg henvender mig til i min terapi. Jeg har nemlig særligt erfaring, viden om og interesse indenfor disse områder. Derfor har jeg startet ’Value-Based Living’, hvor jeg har online terapi på min computer fra de forskellige steder i verden, hvor vi bor.

Kontakt mig endelig hvis du har interesse i et terapiforløb hos mig eller har nogle spørgsmål. Første uforpligtende samtale (forsamtale) er gratis. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mit navn er Katrine, og jeg er en nysgerrig og imødekommende psykolog. Min kæreste Christian og jeg flyttede i februar 2021 væk fra Danmark på ubestemt tid. Vi rejser rundt til forskellige lande, bor i airbnb boliger og lever som digitale nomader. Vi arbejder dermed begge online (jeg som online psykolog med online terapi og Christian som freelance softwareudvikler), hvorfor jeg startede ‘Value-Based Living’. Vi opsagde derfor vores gamle  jobs, som for mit vedkommende var som psykolog hos Hjulsøgårdfonden og opsagde vores dejlige lejlighed i Aarhus. Vi befinder os typisk mindst 3 mdr. i hvert land. Indtil videre har vi boet i Costa Rica, Sri Lanka, Thailand og Indonesien. Vores beslutning føltes lidt skræmmende i starten, men nu kan vi ikke forestille os en bedre måde at leve på ift. vores behov! 


Hvorfor har vi valgt at flytte fra Danmark og leve som digitale nomader?

Årsagen til vores beslutning er, at vi begge to altid har elsket at rejse og har drømt om at skabe en hverdag med mere frihed, autonomi, sol, palmer og masser nye oplevelser. Derudover nyder jeg at have mere tid til noget af det, der giver mig energi i min hverdag, hvilket blandt andet er at løbe i naturen, dyrke yoga, møde nye mennesker/kulturer, udforske forskellige vandreruter samt eksperimentere med nye madopskrifter. 

Man kan altid finde mindst en god undskyldning for ikke at lave en forandring og komme ud af sin comfort zone, men nogle gange er en forandring bare nødvendig for at realisere det liv, som man ønsker at leve. Hvis man lader frygt styre sit liv, ender man måske med at løbe den største risiko ift. at kunne realisere sine drømme! Vi husker derfor os selv på følgende: “The only thing to fear, is to never try at all”.


Min motivation og fokusområder i terapien:
Jeg ønsker at hjælpe andre med at skabe en meningsfuld hverdag, der er i overensstemmelse med deres værdier, hvor bekymringer og grublerier fylder mindre i tankerne. Hvis du i din hverdag har symptomer på angst(lidelser), depression, stress og/eller oplever at have mindsket livskvalitet, en livskrise, tankemylder, føler dig udbrændt, har lavt selvværd eller mangler en meningsfuld livsretning, er det netop dig, som jeg henvender mig til i min terapi. Jeg har nemlig særligt erfaring, viden om og interesse indenfor disse områder. Derfor har jeg startet ’Value-Based Living’, hvor jeg har online terapi på min computer fra de forskellige steder i verden, hvor vi bor.

Kontakt mig endelig hvis du har interesse i et terapiforløb hos mig eller har nogle spørgsmål. Første uforpligtende samtale (forsamtale) er gratis. Jeg ser frem til at høre fra dig!